Hvad betyder Cremefraiche?

Cremefraiche er en tyk syrnet fløde, der ofte bruges i madlavning som en erstatning for creme fraiche. Cremefraiche har en lidt syrlig smag og er velegnet til saucer, dip og dressinger.

Eksempler på brug

  • Cremefraiche er en lækker og cremet mejeriprodukt.
  • Jeg bruger altid cremefraiche i min hjemmelavede kartoffelsalat.
  • Kan du købe lidt cremefraiche med hjem fra supermarkedet?
  • Cremefraiche giver en dejlig smag til fiskefrikadeller.
  • Min mor laver altid en skøn sauce med cremefraiche til stegte kartofler.
  • Har du prøvet at bruge cremefraiche som dip til grøntsagsstænger?
  • En klat cremefraiche på suppen gør den ekstra lækker.
  • Jeg kan godt lide at bruge cremefraiche som topping på min chili con carne.
  • Cremefraiche er et uundværligt ingrediens i mange retter.
  • Jeg foretrækker den lette version af cremefraiche i mine retter.
  • Hvis du mangler noget tilbehør til din taco, så prøv med cremefraiche.
  • Cremefraiche kan også bruges til at lave en skøn citronfromage.
  • Jeg vil hellere bruge cremefraiche end creme fraiche i mine opskrifter.
  • En skive rugbrød med røget laks og cremefraiche er en klassiker.
  • Cremefraiche er et sundere alternativ til fløde i mange madretter.

Synonymer

  • Creme fraiche
  • Syrlig fløde
  • Sur fløde
  • Syrefløde
  • Fed fløde

Antonymer

  • Fløde
  • Skyr
  • Sure creme
  • Yoghurt

Etymologi

Ordet cremefraiche stammer fra den franske sammensætning af crème (fløde) og fraîche (frisk). Cremefraiche refererer til en frisk og syrlig fløde, der ofte bruges i madlavning som en erstatning for sur fløde eller creme fraiche.

rundholtliderligaggregeringmultiplumsensommerennedbrydningresultatunisonsyllogismefordybe